színészek

 

Mark Hamill
Kétszeres Szaturnusz-díjas amerikai filmszínész, akinek a pályáját a mai napig meghatározza, hogy ő játszotta Luke Skywalkert George Lucas elsőként leforgatott, ma már klasszikusnak számító Csillagok háborúja trilógiájában. 1951. szeptember 25. én született, Amerikában a Kaliforniai Oaklandben. Ám nem csak a híres Jedi Luke Skywalker szerepe fűződik a nevéhez, hanem számos másik szerep is, mint pl.: Joker – batman filmek, a Trükk mester – Flash. Színészi karrierje során volt szinkron színész, színházi színész, filmszínész és televíziós színész is.

 

Carrie Frances Fisher
Amerikai színésznő, forgatókönyvíró és író. Ismertséget Leia Organa hercegnő szerepe hozta meg neki az eredeti Csillagok háborúja trilógiában. 1956. október 21-én született, Amerikában a Kaliforniai Beverly Hillsben, Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. A  London’s Central School nyelv- és drámaszakára iratkozottba, ahol 18 hónapig tanult. Első szereplésére 1975-ben, a Sampon című Hal Ashby-filmben került sor, olyan sztárokkal, mint Warren Beatty, Goldie Hawn és Lee Grant. 1977-ben megkapta a Csillagok háborúja című filmben Leia Organa hercegnő szerepét. Ezután sajnos alkohol is drog problémái is voltak, de sikerült ezeket leküzdenie. Színészként további számos filmben szerepelt még, és számtalan nagy sikerű könyve is megjelent. 2016. december 23-án, egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen szívinfarktust kapott, és bár egy ott tartózkodó orvos újraélesztette, kritikus állapotban szállították kórházba. Egy ideig úgy tűnt, hogy stabilizálódik az állapota, de december 27-én a kora délelőtti órákban, 8 óra 55 perckor elhunyt. A későbbi vizsgálatok megállapították, hogy háromféle drog is volt a szervezetében, bár azt nem tudni ezek mennyiben játszottak szerepet a halálában. Egy nappal később édesanyja, Debbie Reynolds is elhunyt, halálát valószínűleg stroke okozta, melyben közrejátszhatott lánya halálhíre.

 

Harrison Ford
Oscar-díjra jelölt amerikai színész. Legismertebb szerepei a vagány, cinikus űrpilóta, Han Solo az eredeti Csillagok háborúja-trilógiában, és a kalandvágyó régészprofesszor, Dr. Henry „Indiana” Jones Jr. az Indiana Jones filmsorozatban. Négy évtizedet átölelő karrierje során olyan népszerű filmekben játszott még, mint a Szárnyas fejvadász, A szökevény vagy Az elnök különgépe. Az Empire magazin Fordot első helyre sorolta a minden idők 100 legnagyobb filmsztárját számba vevő listáján. Ford 1942. július 13-án, 11 óra 41 perckor, egy hétfői napon született Chicagóban, Illinois államban. 1964-ben Ford Los Angelesbe utazott, hogy rádiós bemondóként szerezzen munkát. Ugyan ez nem sikerült neki, de ennek ellenére Kaliforniában maradt, s végül leszerződött a Columbia Picturessel. Mivel nem volt elégedett a felkínált szerepekkel, Ford hivatásos áccsá képezte saját magát, hogy jobban el tudja tartani akkori feleségét és két kisfiát. Újfent a színészet felé fordult, mikor George Lucas otthonában szekrényeket készített, kisebb szerepek után megkapta a felkérést Han Solo szerepére. Ezután számos siker film szereplője lett. Indiana Jones szerepét követően Ford a hivatásos régészek támogatójává is vált. Ford magánpilóta-engedéllyel rendelkezik repülőre és helikopterre egyaránt.

rs-adam-driver-ea456a7e-2eb3-4f1a-9441-db861c3c5252

Adam Driver
1983. november 19-én született az USA, Kaliforniai San Diego-ban. A 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokat követően Driver csatlakozott az Egyesült Államok Tengerészgyalogságához. Harctéri szolgálat nélkül szolgált két éven keresztül és nyolc hónapot. Mialatt eltörte a szegycsontját, amíg a hegyekben biciklizett. Miután távozott a tengerészgyalogságtól, egy éven keresztül az Indianapolisi Egyetemre járt, ahol drámát tanult. 2009-ben lediplomázott. Azóta számos szerepet kapott, de a hírnevét a Csillagok Háborúja VII. rész hozta meg, amiben ő alakította a fő gonoszt, Kylo Rent.

'The Eagle Huntress' film premiere, Los Angeles, USA - 18 Oct 2016

Daisy Ridley
1992. április 10-én született, az Egyesült Királyságban, Londonban. Daisy a Tring Park School for the Performing Arts színművészeti iskolába járt Hertfordshire-ben, melyet 2010-ben végzett el. Szerepelt olyan televíziós sorozatokban, mint a Youngers, a Néma szemtanú, a Mr Selfridge és a Baleseti sebészet. Látható volt a Blue Season című rövidfilmben (ezzel neveztek a Sci-Fi London nevű 48 órás filmversenyre, valamint a Lifesaver című interaktív produkció harmadik részének főszerepében, melyet BAFTA-díjra is jelöltek. 2014 áprilisában bejelentették, hogy ő kapja meg a 2015 decemberében megjelenő űreposz, a Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő női főszerepét, Rey karakterét, melyre 2014 februárjában választották ki.[16] Az is szerepet játszott ebben, hogy J. J. Abrams rendező meg akarta ismételni George Lucas 1977-es első résznél alkalmazott módszerét, mely során viszonylag ismeretlen színészeket válogatott a főszerepekre.

boyega-learn

John Boyega
1992. március 17. az angliai Peckhamban. John Boyega  brit színész, akinek legismertebb szerepei Moses a 2011-es Idegen arcokban és Finn a 2015-ös Csillagok háborúja VII. – Az Ébredő Erőben. Színészetet tanult a Dél-Temze Főiskolán, ahol eljátszotta az Othello címszerepét 2010-ben, valamint járt a Greenwichi Egyetemre, film és televíziózás szakra. Boyega továbbtanult a hackney-i Identity Színitanodában, és szerepelt a Királyi Nemzeti Színház Six Parties előadásában és a Tricycle Színház Category B előadásában, mielőtt megkapta volna a 2011-es Idegen arcok című film egyik szerepét.

rs-240719-R1262_FEA_Oscar_Isaac_A

Oscar Isaac
1979. március 9-én született Guatemalaban. Oscar Isaac, születési nevén Óscar Isaac Hernández Estrada  amerikai guatemalai színész és zenész. Isaac megkapta az Ausztrál Filmintézet legjobb mellékszereplőnek járó díját 2009-ben a Balibóban nyújtott alakításáért, mint José Ramos-Horta. Ismertebb filmjei a Llewyn Davis világa , amelyért Golden Globe-díjra jelölték, az Egy durva év és az Ex Machina. Ő játszotta Poe Dameron pilótát a Csillagok háborúja VII. – Az ébredő Erőben, a címszereplő fő gonoszt Apokalipszist, a kilencedik X-Men-filmben, az X-Men: Apokalipszisben, valamint Nick Wasicsko politikust az HBO 2015-ös minisorozatában, a Mutassatok egy hőst!-ben, amelyért 2016-ban megkapta a Golden Globe díjat.

lupita-rc102.3fm

Lupita Nyong’o
1983. március 01. Mekxikó városban. Lupita Nyong’o mexikói születésű, kenyai színésznő. A főiskola után Lupita több hollywoodi filmben is közre működött asszisztensként. 2008-ban debütált mint színész az East River című filmben, és szerepelt a kenyai Shuga című sorozatban is. 2013-ban robbant be a köztudatba, amikor Oscar-díjra jelölték, A legjobb női mellékszereplő kategóriában, a 12 év rabszolgaságért. 2015-ben szerepet kapott a legújabb Star Wars filmben, mint Maz Kanata. Ezután más nagy sikerű filmben is szerepelt, mint például a marveles Fekete Párduc.

andy-serkis-2

Andy Serkis
1964. április 20-án született Londonban. A fiatal Andy mindenáron művész szeretett volna lenni, és kezdetben a festészettel foglalkozott. Tanulmányait is a Lancaster Universityn folytatta, a vizuális művészetek karon. Itt került egyre közelebb a színjátszáshoz, eleinte csak a díszlettervezésben vett részt, majd egy iskolai darabban már színészként is debütált. A főiskola után több színházban is színészkedett Lancasterben és Manchesterben is, majd 1990-ben Londonban lépett fel a nagy sikerű Lear királyban. Mozivásznon elsőnek 1994-ben tűnt fel egy brit-dán koprodukcióban, a Prince of Jutlandban, melyben már olyan nevek szerepeltek, mint Helen Mirren, Tom Wilkinson vagy a fiatal Christian Bale és Kate Beckinsale. 2000-ben John Irvin rendezésében, a Bokszkirályban kapott lehetősét a főszereplő Michael Caine mellett. A világhírnév a következő évben köszöntött Serkisre, amikor is Peter Jackson rendező ráosztotta Gollam szerepét A Gyűrűk Ura trilógiában. Ezen kívül az ő nevéhez főződik a Majmok bolygója Caesar szerepe és az új Csillagok Háborúja Snoke szerepe is.

gwendoline-christie

Gwendoline Christie
Gwendoline Christie az angliai Worthing-ben született 1978. október 29-én, és South Downs közelében nőtt fel egy kicsi faluban. Gyermekkorában versenyszerűen tornázott, a jövőjét is sport ezen ágában képzelte el, ám egy gerincsérülés miatt kénytelen volt feladni álmait. Ekkor kezdett el komolyabban érdeklődni a színészet iránt. 2005-ben diplomázott a Drama Centre Londonban, ahol színművészeti iskola lévén kellőképp beletanulhatott a szakmába. Feltűnő magassága (191 cm) felkeltette Polly Borland fotós érdeklődését, aki 2002-ben felkérte őt, hogy vegyen részt egy fotózáson. Borland annyira elégedett volt közös munkájukkal, hogy egészen 2009-ig készültek képek, melyeken egyébként Gwen többnyire meztelen. A színésznő elmondása szerint a fotók akkor segítettek elfogadtatni vele alakját, ám mára már megdöbbentőnek találja, hogy beleegyezett ebbe az ötletbe.2011 júliusában bejelentették, hogy ő kelti majd életre Tarthi Brienne-t a George R. R. Martin regényei alapján készült tévésorozatban, a Trónok harcában. 2014 áprilisában csatlakozott Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész  szereplőgárdájához, mint Lyme parancsnok. Majd következő szerepe a Csillagok Háborúja – Az ébredő Erőben volt, ahol Phasma kapitányt alakítja.

BAFTA Q&A of 'The Revenant'

Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson 1983. május 12-én született Dublinban. Tanulmányait a Malahide Community School-ban és a Dublin Institute of Technology-ban végezte. Dom színészként diplomázott a Media Arts szakon, majd rögvest írni és rendezni kezdett. 2006-ban szerepet kapott édesapja mellett a Studs című filmben. Az Oscar-díjra jelölt rövidfilmben, a Six Shooter-ben és a Boy Eats Girl-ben is feltűnt. 23 évesen Tony-díjra jelölték a The Lieutenant of Inishmore-ban nyújtott alakításáért. 2007-ben Herbert Pocket-et alakította Hugh Leonard adaptációjában, a Charles Dickens regényén alapuló Szép reményekben, valamint megkapta Bobby szerepét David Mamet színdarabjában, az American Buffalóban. Mindkét alkotást a dublini Gate Theatre színpadán keltették életre. 2009-ben szerepelt a Kutya egy év című filmben és A vérdíjban. Szintén 2009-ben jelentették be, hogy kiválasztották, hogy ő testesítse meg Bill Weasley-t a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. és II. részében. Édesapja is szerepelt a filmekben, mint Rémszem Mordon. 2015-ben az Ex Machina című sci-fi thriller-ben szerepelt, majd az év végén két filmje is a mozikba kerül, az egyik a Brooklyn című romatikus dráma, a másik pedig a Star Wars – Az ébredő Erő, amiben Hux tábornokot alakítja. 2016 év elején Leonardo DiCaprio és Tom Hardy társaságában láthatjuk A visszatérő című drámában.

timthumb.php.jpg

Felicity Rose Hadley Jones
Felicity Jones 1983. október 17-én látta meg a napvilágot Birminghamben. 2004-ben angolt tanult az oxfordi Wadham Egyetem hallgatójaként, emellett pedig iskolai színdarabokban is részt vett. Eleinte nagybátyja, a szintén színész Michael Hadley bátorította, hogy kezdjen el komolyabban foglalkozni a színészettel, valamint édesanyja is szenvedélyesen szerette a film és színház világát, ezért ennek hatására 11 évesen elvállalta első szerepét a The Treasure Seekers című TV filmben. Két évvel később, 1998-ban Jill Murphy mesekönyvei alapján készült sorozatban, a Botcsinálta bosziban láthattuk, mint Ethel Hallow. Ezt követően egy rövid ideig főleg a tanulásra koncentrált, majd 2007-ben újból visszatért a TV világához. Vendégszereplőként láthattuk a nagy sikerű Ki vagy, Doki? című BBC sorozatban, valamint két filmben is vállalt apróbb szerepeket. Például Daniel Craig oldalán játszott az Emlékek hálójában. A 2011-es év hozta meg számára a várva várt sikert, januás 29-én a Sundance Filmfesztivál keretei között zsűri által megszavazott különdíjat nyert az Őrülten hiányzol (Like Crazy) című filmben nyújtott alakításáért. Ezután a siker után pedig számos nagy Hollywoodi produkcióban is vállalt kisebb nagyobb szerepeket. 2014-ben a Marvel nagy sikerű feldolgozásának második felvonásában, A csodálatos Pókember 2-ben, ő alakította Harry Osborn asszisztensét, Felicia Hardyt. Szintén 2014-ben pontosabban annak az évnek decemberében hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint megkapta a női főszerepet A Da Vinci-kód harmadik felvonásában, az  Infernoban. Felicity Dr. Sienna Brooksot keltette életre. 2015-ben pedig rész vehetett nem is akármilyen szereposztásban az első Csillagok Háborúja anatology filmben, ahol Jin Ersot a főszereplőt játszotta. Ezután 2016-ban bejelentették Szólít a szörny című drámájának megjelenését, melyben olyan neves színészek mellett tűnik majd fel, mint Liam Neeson és Sigourney Weaver.

586fe74217000026009288fc

Diego Luna
Diego Luna 1979. december 29-én született Mexikóvárosban. Első tévés szereplése az 1991-es El Último Fin de Ano című filmben volt. Diego nagy áttörését azonban a kritikusok által is elismert 2001-es Y tu mamá también (Anyádat is!) című film hozta meg, amelyben ismét legjobb barátja oldalán tűnik fel. Miután szerepet kapott az Oscar-díjas Fridában (2002), megnyílt előtte az amerikai filmipar is. Bár hazájában ekkor már ismert névnek számított, a nemzetközi hírnevet a Dirty Dancing második része hozta meg számára, ahol Romola Garai oldalán volt főszereplő. 2013-ban az Elysium – Zárt világ című filmben látható olyan színészekkel, mint Matt Damon, Jodie Foster és William Fitchner. Szerepet kapott a 2016-ban megjelenő Csillagok Háborúja – Zsivány Egyesben.

la-et-mn-riz-ahmed-bourne-profile-20160725-snap

Riz Ahmed
Rizwan Ahmed 1982. December 1-jén született brit-pakisztáni származású színész, rapper, és aktivista.  Christ Church, Oxford University-n diplomázott le filozófia, politika és közgazdaságtan szakból. Erről azt nyilatkozta, hogy egy bizarr tapasztalat volt. Ezután színészetet tanult a Central School of Speech and Drama nevű iskolában. Filmes karrierje a  The Road to Guantánamo című filmben való szereplésével kezdődött 2006-ban. Ezután szinte minden évben láthattuk a mozivásznon egy-egy új filmben, és ezekért a szerepeiért több neves díjra is nevezték. 2016-ban Nasir “Naz” Khan-t játszotta az HBO The Night Of című 8 részes sorozatában, amely szerepért, Emmy, Golden Globe, és SAG nevezést is kapott. Ugyanebben az évben szerepelt a Csillagok Háborúja első antológia filmjében, a Zsivány Egyesben, Bodhi Rook szerepében. Ez a szerepe az, amely a legtöbb ismeretséget hozta neki. Riz mindeközben a zenei világban is tevékenykedett. A Swet Shop Boys nevű hip-hop duó tagja Heems mellett, de solo-ban is készített zeneszámokat. Az évek során sok elismerés és figyelmet kapott zenészként. 2007-ben a BBC Bemutatkozó bűvésznek választotta a Glastonbury Fesztiválon és a BBC Electric Proms-en. Többek között 2008-ban megnyitotta a Meltdown Festival-t a bristoli Trip-hop csoporttal, a Massive Attack-ot a Royal Festival Hallban, és a londoni Southbank Centerben megkapta a Emerging Artist in Residence kinevezést.

Premiere of 'Bloodline'

Ben Mendelsohn
Paul Benjamin Mendelsoh Melbourne-ban született, 1969. április 3-án. 6 éves kora óta jól ismert színész Ausztráliában: akkor játszotta el az átütő sikert aratott The Year My Voice Broke című film főszerepét. Sikere után inkább mozifilmekben szerepelt, számos ausztrál nagyjátékfilmben emlékezetes alakítást nyújtott. Híresebb filmjei: Spotswood, Sirens, Cosi, Quigley Down Under and Map of the Human Heart, Secret Men’s Business, Sample People. 2016-ban pedig a nagy sikerű Csillagok Háborúja filmben játszotta el a birodalmi tisztet Orson Krennic-et.

Rogue-One-World-Premiere-Donnie-Yen

Donnie Yen
Donnie Yen 1963. július 27-én Kínában született, de az Amerikai Egyesült Államokban, Bostonban nőtt fel, itt tanult harcművészeteket nagymester édesanyjától. Kínai harcművész, színész, rendező, filmproducer és harckoreográfus. 19 éves volt, amikor felfedezte tehetségét a Mátrix koreográfiájáról is híres Jűn Vó-pheng. Miután megnyert egy helyi harcművészeti versenyt, ezzel újból kivívta Jűn elismerését, ami aztán első filmes munkájához vezetett. Jűn irányítása alatt kaszkadőrként kezdte pályafutását, elsőként 1982-ben a Miracle Fighters 2 című alkotásban, amiben több szereplő dublőre is volt. Két évvel később kapta meg a rendezőtől első főszerepét a Drunken Tai Chi-ban. Első igazi sikerfilmje az Iron Monkey volt 1993-ban, melyben a legendás harcművész Vóng Fej-hung édesapját alakította. Az alkotás nyugati kritikusok tetszését is elnyerte. 2015 decemberében mozikba került az Ip Man 3 című filmje. Ugyanebben az évben jelentették be, hogy szerepet kapott az amerikai Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet című Csillagok háborúja-filmben, melyben 2016-ban Chirrut Îmwe-t alakította. Donnie Yen az xXx: Újra akcióban című 2017-es akciófilmben Jet Li helyett alakította a fő gonoszt.

jiang-wen.jpg

Jiang Wen
Jiang Wen 1963. január 5-én született. Kínai színész, forgatókönyvíró és rendező. Tangshanban jött világra Hebei tartományban, Kínában. Édesapja Jiang Hingpi, háborús veterán. Wen 10 éves volt, amikor a család Pekingbe költözött, ahol Kína első számú színész iskolájába járt, majd 1984-ben diplomázott. Ugyanebben az évben már filmekben és színházakban is láthatta a közönség. Miután több sorozatban és filmben is szerepeket kapott, 1994-ben megrendezte első filmjét, amelynek a forgatókönyvét is maga írta Wang Shou regényéből. A film hatalmas sikert aratott a különböző filmfesztiválokon. 2001-ben zsűrizett a 23. Moszkvai Filmfesztiválon, illetve 2013-ban a 70. Velencei Filmfesztiválon is. Hiába játszott rengetek produkcióban pl. Maradj nyugodt, Jázmin hölgyek, A császár árnyéka, nem zsebelt be díjakat nemzetközi filmfesztiválokon. Az igazi ismeretséget a 2016-ban bemutatott Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetben Baze Malbus szerepe hozta meg számára.

"Dope" - Los Angeles Premiere

Forest Steven Whitaker
1961 július 15-én született a Texas állambeli Longview-ban. Forest Steven Whitaker III Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjas amerikai színész, rendező és producer. Színészként első szerepét Dylan Thomas színdarabjában, az Under Milk Wood-ban kapta. A Cal Poly Pomona-n futballösztöndíjat kapott, de egy súlyos hátsérülés miatt vissza kellett vonulnia a sportkarriertől és a fő tantárgyának a zenét választotta. Felvételt nyert az USCA zenei konzervatóriumára, hogy tenorként képezhesse magát, de ő inkább a University’s Drama Conservatory-ban tanult tovább és ott diplomázott le 1982-ben. Ösztöndíjat kapott a Berkeley-re és New Yorkba is ahol szintén színjátszást tanult. 2006-ban élete egyik legjobb alakítását nyújtotta Idi Amin szerepében a The Last King of Scotland című drámában – nemcsak a nemzetközi kritikusok dicsérték, de besöpörte a legnagyobb díjakat is többek között az Oscart, a BAFTA-t, a SAGA-t és a Golden Globe-ot. A szerep kedvéért meghízott, megtanult szuahéli nyelven és kiterjedt kutatást folytatott, hogy minél többet megtudjon az ugandai diktátorról. Arnold Schwarzenegger is játszott a The Last Stand című akciófilmjében. 2016-ban olyan filmeken dolgozott, mint a Csillagok Háborúja Zsivány egyes is. 2018-ban a Black Panther című filmben lesz látható.

MadsBar640

Mads Dittmann Mikkelsen
Mads Mikkelsen 1965. november 22-én született a koppenhágai Østerbro kerületben. Közel egy évtizede volt profi táncos, amikor azt is maga mögött hagyta, és drámát kezdett tanulni az Aarhusi Színművészeti Főiskolán – ahonnan harmadéves korában ki is rúgták az Elátkozott városban való szerepvállalásáért, és csak utólag fejezhette be a képzést. Mads 1986-tól szerepelt színházi előadásokban, kezdetekben táncosként tűnt fel musicalekben, majd 1996-tól kezdve színészként bizonyíthatott a színpadon. 2010-ben a Titánok harca című filmben az önfeláldozó vezért, Dracót, majd az újabb A három testőr  feldolgozásában Rocherfort-ot alakította. 2012-ben megkapta az Oscar-jelölt történelmi drámában, az Egy veszedelmes viszonyban  Johann Friedrich Struensee szerepét. 2013-tól az NBC bűnügyi-horrorsorozatában, a Hannibálban alakította a címszereplő sorozatgyilkost, pszichiátert, Dr. Hannibal Lectert három évadon keresztül, egészen a sorozat 2015-ös kaszálásáig. A sorozat hatalmas sikernek örvendett, főleg Mikkelsen kifinomult játékát és hűvös eleganciáját dicsérték a kritikusok, ami által neve világszerte egyre ismertebbé vált. 2016-ban két amerikai kasszasikerben tűnt fel a legutóbbi Star Wars spin-offban, a Zsivány Egyesben  a Halálcsillag tervezőjeként, Galen Ersoként, a legújabb Marvel-filmben, a Doctor Strange-ben pedig a címszereplő ellenfeleként, Kaecilius szerepében láthattuk Benedict Cumberbatch mellett.

alan-tudyk

Alan Tudyk
Alan Tudyk 1971. március 16-án született a texasi El Pasóban. Felmenői révén lengyel vér csörgedezik ereiben. Első színpadi szerepei még a főiskolás évekhez köthetőek. A film világával 1998-ban ismerkedett meg, amikor szerepet kapott a Robin Williams-szel a középpontban sikerre vitt Patch Adams-ben. A mellékszerep után Anthony Hopkins oldalán kamatoztatta tehetségét az Atlantisz gyermekei című misztikus drámában 2001-ben, majd Heath Ledger partnere volt a Lovagregény című romantikus kalandfilmben. Will Smith és Bridget Moynahan partnere volt 2004-ben az Én, a robot című sci-fiben, majd Frank Oz vígjátékában a Halálos temetésben volt látható. Szinkronszínészként is sokat foglalkoztatott művész; számos videojátékban működött közre, de felkérték a Jégkorszak, a Phineas és Ferb, Az igazság ifjú ligája, a Rontó Ralph, a Jégvarázs és a Hős6os animációs filmek egyes karaktereinek megszólaltatására is. Szerepet kapott Az Útvesztő – Tűzpróba című akciófilmben 2015-ben, míg hangját az egy évvel később bemutatott Vaiana animációs fantasyben is hallhattuk. Az új Star Wars moziban, a Zsivány Egyesben az élvonalban kapott szereplési lehetőséget, majd a Zootropolis kapcsán is számoltak hangi adottságaival.

Reklámok

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s