Holochat

Üdv minden kedves látogatónak. Ide írhatjátok a gondolataitokat, ami csak eszetekbe jut az oldallal kapcsolatban vagy kérdéseteket, ha leírjátok, amilyen gyorsan csak tudok, igyekszem válaszolni rá. Remélem, sok új információt találtok a honlapomon szóval csak hajrá kellemes böngészést kívánok.
Az Erő legyen veletek!

üdv.: Admin

 

Holochat” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Jef

    Szia.
    Ez az oldal még mindig fantasztikus. Ha rémlik még, én voltam az, annak idelyén, aki megkérdezte, hogy majd raksz-e fel Clone Wars epizódokat… 🙂
    Szerencsére megjegyeztem az oldal nevét, és most, hogy újra hatalmába kerített, a Star Wars hangulat ide látogattam. Jó látni, hogy ez az oldal még mindig olyan élvezetes és információdús, mint évekkel ezelőtt.
    Na mindegy, csak ezt akartam mondani. Köszi, hogy még mindig aktívan fenntartod, és hajrá!

    Kedvelés

    1. Admin

      Szia!
      Nagyon jó látni, hogy ismét felkerested a honlapom, és hogy ennyi pozitív jelzővel jellemezted. Még mindig aktívan fejlesztgetem, amikor csak tudom és most már a friss hírek oldal is sokkal aktívabb 🙂 Remélem továbbra is örömet tudok szerezni a weboldalammal neked és a többi olvasnak is.
      Köszönöm, hogy követsz engem.

      Kedvelés

  2. John Harrison

    Annak ellenére, hogy jövőre fog csak debütálni a film, egész hamar kaphattunk egy rövid betekintést a J.J. Abrams által kreált Ep VII világába. A Star Wars hangulat megvan, volt benne pár meglepő jelenet is… (engem főként a “keresztes kard” lepett meg, elég kényelmetlen is lehet harcolni azzal).
    Csak pár képkockát láthattunk a filmből, azért mondhatni még most sem tudunk semmivel sem többet… Szinte az összes színész neve már IMDB-n megtalálható, de csak azok szerepeit tudjuk, akik a klasszikus trilógiában is részt vettek (többek között: Harrison Ford, Carrie Fisher stb…) A többiek, hogy kit fognak eljátszani, még titok (Bár lehet tippelgetni, akinek ilyen “gonosz” feje van, azt már láthattuk is az imént 😀 )
    Az egyetlen gond a trailerrel, hogy most már még kínzóbb lesz az az egy év várakozás.

    SzJ

    Kedvelik 1 személy

Minden vélemény számít!